Blue Bay Mui Ne Resort & Spa

Suoi Nuoc Plajı
Blue Bay Mui Ne Resort & Spa Genel
Blue Bay Mui Ne Resort & Spa Genel
Blue Bay Mui Ne Resort & Spa Genel
Blue Bay Mui Ne Resort & Spa Genel
Blue Bay Mui Ne Resort & Spa Genel
Image More +39 fotoğraf
Blue Bay Mui Ne Resort & Spa
Suoi Nuoc street , Suoi Nuoc Plajı

Phan Thiet bölgesindeki Blue Bay Mui Ne Resort & Spa konaklamanızda Hon Rom ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Mui Ne Plajı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Kırmızı Kum Tepeleri ile 5,3 mi (8,5 km) ve Mui Ne Kum Tepeleri ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Sunrise yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 85 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Family Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x