Mövenpick Resort and Spa Dead Sea

Sweimeh
Mövenpick Resort and Spa Dead Sea Genel
Mövenpick Resort and Spa Dead Sea Genel
Mövenpick Resort and Spa Dead Sea Genel
Mövenpick Resort and Spa Dead Sea Genel
Mövenpick Resort and Spa Dead Sea Genel
Image More +153 fotoğraf
Mövenpick Resort and Spa Dead Sea
Dead Sea Road PO Box 815538 , Sweimeh

Sweimeh bölgesindeki Mövenpick Resort and Spa Dead Sea misafirlere deniz kıyısında, Amman Plajı ve Mujib Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Ölüdeniz Panorama Kompleksi ile 10,6 mi (17,1 km) ve Ürdün Ötesindeki Bethany Vaftiz Bölgesi ile 14,1 mi (22,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Al Saraya ideal; resort otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 3 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

346 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 8 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Sweimeh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 6781 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x