Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea

Sweimeh
Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea Genel
Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea Genel
Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea Genel
Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea Genel
Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea Genel
Image More +240 fotoğraf
Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea
Dead Sea Road , Sweimeh

Sweimeh bölgesindeki Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea misafirlere deniz kıyısında, Amman Plajı ve Mujib Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Ölüdeniz Panorama Kompleksi ile 10,5 mi (16,9 km) ve Ürdün Ötesindeki Bethany Vaftiz Bölgesi ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Obelisk ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

345 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 9 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu Belle Époque stili resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Honeymoon
Honeymoon Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Ishtar)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Ishtar)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Ishtar)
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Panoramic
Panoramic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (by Resense Spa)
Panoramic
Panoramic Oda (by Resense Spa)
Süit
Süit (Ishtar)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x