Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea

Sweimeh
Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea Genel
Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea Genel
Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea Genel
Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea Öne Çıkan Resim
Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea
Sweimeh Dead Sea , Sweimeh

Sweimeh bölgesindeki Grand East Hotel - Resort & Spa Dead Sea misafirlere denize sıfır, Amman Plajı ve Mujib Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Ölüdeniz Panorama Kompleksi ile 10,6 mi (17 km) ve Ürdün Ötesindeki Bethany Vaftiz Bölgesi ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Tipsy Monkey ideal; resort otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Oteldeki 2 havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 198 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve su kaydırağı mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Havuz Kenarı
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x