Dead Sea Marriott Resort & Spa

Sweimeh
Dead Sea Marriott Resort & Spa Genel
Dead Sea Marriott Resort & Spa Genel
Dead Sea Marriott Resort & Spa Genel
Dead Sea Marriott Resort & Spa Genel
Dead Sea Marriott Resort & Spa Genel
Image More +103 fotoğraf
Dead Sea Marriott Resort & Spa
Dead Sea Road , Sweimeh

Sweimeh bölgesindeki Dead Sea Marriott Resort & Spa misafirlere deniz kıyısında, Amman Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Mujib Doğa Koruma Alanı ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Ölüdeniz Panorama Kompleksi ile 17 km ve Nibu Dağı ile 30,4 km mesafede.

Mosaico Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Bar/oturma salonu, plaj bar veya bir 2 havuz kenarı barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

250 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Teras
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Stüdyo
Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x