Mavela Game Lodge

Elgin
Mavela Game Lodge Genel
Mavela Game Lodge Genel
Mavela Game Lodge Genel
Mavela Game Lodge Genel
Mavela Game Lodge Genel
Image More +79 fotoğraf
Mavela Game Lodge
Mavela Game Lodge Manyoni private game reserve, D240 , Elgin

Jozini bölgesindeki Mavela Game Lodge konaklamanızda, Manyoni Private Game Reserve yakınında olacaksınız. Bu her şey dâhil çadır ev Zululand Gergedan Koruma Alanı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Pongola Doğa Koruma Alanı ile 15,4 mi (24,7 km) mesafede.

Bu çadır ev, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Mavela Game Lodge misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu çadır evde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır
Luxury
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x