Biweda Nguni B&B

Jozini
Biweda Nguni B&B Genel
Biweda Nguni B&B Genel
Biweda Nguni B&B Öne Çıkan Resim
Biweda Nguni B&B Dış Mekan
Biweda Nguni B&B Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Biweda Nguni B&B
Kingfisher Ave , Jozini

Jozini bölgesindeki Biweda Nguni B&B konaklamanızda, Manyoni Private Game Reserve ve Pongola Doğa Koruma Alanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel UMkhuze Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 12,6 mi (20,3 km) ve iSimangaliso Sulak Alanları Parkı ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Restaurant, Biweda Nguni B&B misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis ve çamaşırhane vardır. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x