African Spirit Game Lodge

Elgin
African Spirit Game Lodge Genel
African Spirit Game Lodge Öne Çıkan Resim
African Spirit Game Lodge İç Mekan
African Spirit Game Lodge Yerinde Yemek
African Spirit Game Lodge Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
African Spirit Game Lodge
Manyoni Private Game Reserve , Elgin

African Spirit Game Lodge misafirlere Jozini bölgesinde, dağda ve Manyoni Private Game Reserve yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Zululand Gergedan Koruma Alanı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Pongola Doğa Koruma Alanı ile 15,9 mi (25,6 km) mesafede.

African Spirit Game Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kır Evi (Warthog Alley)
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Family Villa, Bahçe Manzaralı (Zebra Plains)
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x