Rhino Sands Safari Camp

Jozini
Rhino Sands Safari Camp Öne Çıkan Resim
Rhino Sands Safari Camp Dış Mekan
Rhino Sands Safari Camp Dış Mekan
Rhino Sands Safari Camp Dış Mekan
Rhino Sands Safari Camp Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Rhino Sands Safari Camp
Mkuze , Jozini

Jozini bölgesindeki Rhino Sands Safari Camp konaklamanızda, Zululand Gergedan Koruma Alanı ve Manyoni Private Game Reserve yakınında konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı çadır ev Phinda Özel Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 12,3 mi (19,7 km) ve UMkhuze Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 13,1 mi (21 km) mesafede.

Bu çadır ev misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Çadır evin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel atlama havuzu bulunan 4 odamız vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır
Room
Deluxe Çadır
Room
Superior Çadır
Room
Premium Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x