Massara House

Al Khobar
Massara House Öne Çıkan Resim
Massara House İç Mekan
Massara House İç Mekan
Massara House İç Mekan
Massara House Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Massara House
Al Khobar Corniche , Al Khobar

Massara House misafirlere Al Khobar merkezinde, Al-Rahmaniyah Mall ve Khobar Sahil Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Desert Designs ile 2,4 mi (3,9 km) ve Al Khobar Su Kulesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 230 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu ve jakuzi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x