City suites

Al Khobar
City suites Öne Çıkan Resim
City suites Dış Mekan
City suites İç Mekan
City suites Oda Düzeni
City suites Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
City suites
City Suites , Al Khobar

Al Khobar bölgesindeki City suites konaklamanızda, Al-Rahmaniyah Mall ve Khobar Sahil Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Desert Designs ile 1,3 mi (2,1 km) ve Al Khobar Su Kulesi ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu apart dairede, oda hizmetçisi/belboy var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x