Aparthotel Massara House 3 for Singles

Al Khobar
Aparthotel Massara House 3 for Singles Genel
Aparthotel Massara House 3 for Singles Genel
Aparthotel Massara House 3 for Singles Genel
Aparthotel Massara House 3 for Singles Öne Çıkan Resim
Aparthotel Massara House 3 for Singles İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Aparthotel Massara House 3 for Singles
Prince Majed Street , Al Khobar

Al Khobar bölgesindeki Aparthotel Massara House 3 for Singles konaklamanızda Al-Rahmaniyah Mall ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Khobar Sahil Yolu ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Desert Designs ile 1,5 mi (2,4 km) ve Al Rashed Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu ve jakuzi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Apart dairede konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x