Sumou Al Khobar Hotel

Al Khobar
Sumou Al Khobar Hotel Genel
Sumou Al Khobar Hotel Genel
Sumou Al Khobar Hotel Öne Çıkan Resim
Sumou Al Khobar Hotel Dış Mekan
Sumou Al Khobar Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sumou Al Khobar Hotel
Al Khobar Corniche , Al Khobar

Sumou Al Khobar Hotel misafirlere Al Khobar bölgesinde, havaalanı yakınında, Al-Rahmaniyah Mall ve Khobar Sahil Yolu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Desert Designs ile 2 mi (3,2 km) ve Al Khobar Su Kulesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

176 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Al Khobar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x