Marianeum

Bohemia, Prag
Marianeum Genel
Marianeum Genel
Marianeum Genel
Marianeum Öne Çıkan Resim
Marianeum Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Marianeum
7 Máchova Bohemia, Prag

Marianeum konaklamanızda Prag merkezinde, Çek Ulusal Müzesi ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Dans Eden Ev ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Palladium Alışveriş Merkezi ile 4,1 km (2,5 mil) ve Eski Şehir Meydanı ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Marianeum misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 28 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Prag bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Ortak Banyo
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Stüdyo Süit
Room
Family Oda, Ortak Banyo
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x