Hotel City Bell

Bohemia, Prag
Hotel City Bell Genel
Hotel City Bell Genel
Hotel City Bell Genel
Hotel City Bell Öne Çıkan Resim
Hotel City Bell Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel City Bell
Belgicka 10 Bohemia, Prag

Hotel City Bell misafirlere Prag merkezinde, HILT - black light theatre Prague ve Çek Ulusal Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Wenceslas Meydanı ile 1,2 mi (2 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. (ücretli) otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Küçük Mutfak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x