Aparthotel Susa

Bohemia, Prag
Aparthotel Susa Öne Çıkan Resim
Aparthotel Susa Dış Mekan
Aparthotel Susa İç Mekan
Aparthotel Susa Kahvaltı
Aparthotel Susa Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Aparthotel Susa
Jana Masaryka 219/49 Bohemia, Prag

Aparthotel Susa misafirlere Prag merkezinde, HILT - black light theatre Prague ve Charles Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Wenceslas Meydanı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x