Ben Thanh Boutique Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Ben Thanh Boutique Hotel Genel
Ben Thanh Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Ben Thanh Boutique Hotel Dış Mekan
Ben Thanh Boutique Hotel Dış Mekan
Ben Thanh Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Ben Thanh Boutique Hotel
55/34 Le Thi Hong Gam Street Nguyen Thai Binh Ward, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Ben Thanh Boutique Hotel misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Pham Ngu Lao Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,2 mi (0,3 km) ve Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Boutique)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda (with Sundeck City View)
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda (Boutique)
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x