Lord Charles Hotel

Cape Winelands
Lord Charles Hotel Genel
Lord Charles Hotel Genel
Lord Charles Hotel Öne Çıkan Resim
Lord Charles Hotel Kahvaltı
Lord Charles Hotel Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Lord Charles Hotel
Corner of Main Road and R44 , Cape Winelands

Lord Charles Hotel misafirlere Cape Town (Somerset West) bölgesinde, Strand Golf Club ve Helderberg Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cheetah Outreach ile 2,2 mi (3,6 km) ve Lourensford Wine Estate ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Garden Terrace yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 198 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x