Long Beach Lodge

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Long Beach Lodge Öne Çıkan Resim
Long Beach Lodge Dış Mekan
Long Beach Lodge Dış Mekan
Long Beach Lodge Dış Mekan
Long Beach Lodge Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Long Beach Lodge
14 Moo 2 Bophut Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Long Beach Lodge size Koh Samui (Chaweng Kent Merkezi) bölgesinde, Chaweng Plajı yakınında ve Samui Merkez Festivali ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Lamai Plajı ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Long Beach Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov
Deluxe
Deluxe Bungalov
Bungalov,
Bungalov, Denize Sıfır
Standard
Standard Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x