Chawengburi Resort

Güney Tayland, Bo Put
Chawengburi Resort Genel
Chawengburi Resort Genel
Chawengburi Resort Öne Çıkan Resim
Chawengburi Resort Dış Mekan
Chawengburi Resort Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Chawengburi Resort
14/6 Chaweng Beach Güney Tayland, Bo Put

Chawengburi Resort size Koh Samui (Chaweng Kent Merkezi) bölgesinde, Chaweng Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Lamai Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Nathon İskelesi ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için King Prawn ideal, a denize sıfır restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 117 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler 4 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Deluxe Seaview Villa)
Room
Deluxe Villa, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Villa
Room
Villa (Deluxe Pool Villa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x