The Library

Güney Tayland, Bo Put
The Library Genel
The Library Öne Çıkan Resim
The Library Dış Mekan
The Library Dış Mekan
The Library Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
The Library
14/1 Moo 2 Chaweng Beach Güney Tayland, Bo Put

Koh Samui (Chaweng Kent Merkezi) bölgesindeki The Library misafirlere Chaweng Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Samui Merkez Festivali ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Chaweng Thai Boks Stadyumu ile 0,7 km ve Chaweng Gölü ile 0,8 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Page ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LED televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Smart
Smart Studio
Bookmark
Bookmark
2
2 Bedroom Suite
Room
Exotic Suite
Room
Secret Pool Villa
Room
2 Bedroom Secret Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x