King's Garden Resort

Güney Tayland, Bo Put
King's Garden Resort Genel
King's Garden Resort Öne Çıkan Resim
King's Garden Resort Dış Mekan
King's Garden Resort Kahvaltı
King's Garden Resort Yerinde Yemek
Image More +96 fotoğraf
King's Garden Resort
12 Moo 2 Chaweng Beach Road Tambol Bo Phut Güney Tayland, Bo Put

King's Garden Resort size Koh Samui (Chaweng Kent Merkezi) bölgesinde, Chaweng Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Lamai Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 4,6 mi (7,5 km) ve Nathon İskelesi ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için By The Sea ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Beachfront
Beachfront Bungalow
Garden
Garden Suite Bungalow
Room
Standard Bungalov
Room
Deluxe Bungalov
Room
Seafront Bungalow
Room
Deluxe View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x