Lharmonie Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Lharmonie Hotel Genel
Lharmonie Hotel Öne Çıkan Resim
Lharmonie Hotel Dış Mekan
Lharmonie Hotel Dış Mekan
Lharmonie Hotel Dış Mekan
Image More +105 fotoğraf
Lharmonie Hotel
29 - 31 Bui Thi Xuan St Ben Thanh Ward, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Lharmonie Hotel misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Tao Dan Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı White Nights Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

55 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ho Chi Minh City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda, Penceresiz
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x