Hoang Phu Gia

Güney Vietnam, Quận 1
Hoang Phu Gia Genel
Hoang Phu Gia Genel
Hoang Phu Gia Genel
Hoang Phu Gia Genel
Hoang Phu Gia Genel
Image More +75 fotoğraf
Hoang Phu Gia
19C - 19F Bui Thi Xuan Street Güney Vietnam, Quận 1

Hoang Phu Gia misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Tao Dan Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,8 mi (1,2 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x