Asian Ruby Boutique Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Asian Ruby Boutique Hotel Genel
Asian Ruby Boutique Hotel Genel
Asian Ruby Boutique Hotel Genel
Asian Ruby Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Asian Ruby Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Asian Ruby Boutique Hotel
20 BIS Bui Thi Xuan, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Asian Ruby Boutique Hotel misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Tao Dan Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Asian Ruby Boutique yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x