Les Tourelles

Mimosa Road, Sainte-Maxime
Les Tourelles Genel
Les Tourelles Genel
Les Tourelles Genel
Les Tourelles Öne Çıkan Resim
Les Tourelles Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Les Tourelles
5-7 BOULEVARD DES CISTES Mimosa Road, Sainte-Maxime

Les Tourelles misafirlere Sainte-Maxime (Sainte-Maxime Kent Merkezi) bölgesinde, La Tour Carrée Müzesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sainte-Maxime Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grimaud Limanı ile 5,6 mi (9 km) ve St. Tropez Limanı ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Le Jardin Provençal, Les Tourelles misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x