Hôtel Le Chardon Bleu

Mimosa Road, Sainte-Maxime
Hôtel Le Chardon Bleu Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Chardon Bleu Dış Mekan
Hôtel Le Chardon Bleu Dış Mekan
Hôtel Le Chardon Bleu İç Mekan
Hôtel Le Chardon Bleu İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hôtel Le Chardon Bleu
29 Rue De Verdun Mimosa Road, Sainte-Maxime

Hôtel Le Chardon Bleu konaklamanızda Sainte-Maxime merkezinde, Sainte-Maxime Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Grimaud Limanı ile 14 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel St. Tropez Limanı ile 15,1 km (9,4 mil) ve Saint Tropez Limanı ile 15,2 km (9,4 mil) mesafede.

Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Petite salle de bain)
Superior
Superior Oda (family)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Petite douche)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x