Hotel Le Petit Prince

Mimosa Road, Sainte-Maxime
Hotel Le Petit Prince Genel
Hotel Le Petit Prince Öne Çıkan Resim
Hotel Le Petit Prince Dış Mekan
Hotel Le Petit Prince İç Mekan
Hotel Le Petit Prince İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Le Petit Prince
11 Avenue Saint-Exupery Mimosa Road, Sainte-Maxime

Hotel Le Petit Prince misafirlere Sainte-Maxime merkezinde, Sainte-Maxime Plajı yakınında ve Plage De Centre Ville ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Grimaud Limanı ile 4,8 mi (7,7 km) ve St. Tropez Limanı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x