Ledger Hotel - Bissaus

Bissau
Ledger Hotel - Bissaus Genel
Ledger Hotel - Bissaus Öne Çıkan Resim
Ledger Hotel - Bissaus Dış Mekan
Ledger Hotel - Bissaus Dış Mekan
Ledger Hotel - Bissaus Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Ledger Hotel - Bissaus
Avenida Combatentes Liberdade da Patria , Bissau

Bissau bölgesindeki Ledger Hotel - Bissaus konaklamanızda Ulusal Etnografya Müzesi ve Assembleia Ministério da justiça ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Fransız Kültür Merkezi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Başkanlık Sarayı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Ledger Hotel - Bissaus içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 164 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x