Hala Hotel & Aqua Park

Bissau
Hala Hotel & Aqua Park Öne Çıkan Resim
Hala Hotel & Aqua Park Banyo Tipleri
Hala Hotel & Aqua Park Oda
Hala Hotel & Aqua Park Oda
Hala Hotel & Aqua Park Oda
Image More +6 fotoğraf
Hala Hotel & Aqua Park
Av. Combatentes da Liberdade da Patria , Bissau

Bissau bölgesindeki Hala Hotel & Aqua Park konaklamanızda, Ulusal Etnografya Müzesi ve Assembleia Ministério da justiça ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Fransız Kültür Merkezi ile 2,8 mi (4,6 km) ve Başkanlık Sarayı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

164 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere genel oturma odası, banket salonu ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x