Hala Hotel & Aqua Park

Bissau
Hala Hotel & Aqua Park Genel
Hala Hotel & Aqua Park Genel
Hala Hotel & Aqua Park Genel
Hala Hotel & Aqua Park Genel
Hala Hotel & Aqua Park Genel
Image More +107 fotoğraf
Hala Hotel & Aqua Park
Avenida Combatentes Lberdade da Patria , Bissau

Hala Hotel & Aqua Park misafirlere Bissau bölgesinde, iş merkezinde ve Ulusal Etnografya Müzesi ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Assembleia Ministério da justiça ile 4,5 mi (7,3 km) ve Fransız Kültür Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Hala Hotel & Aqua Park içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

165 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve balo salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x