Hotel Imperio

Bissau
Hotel Imperio Genel
Hotel Imperio Öne Çıkan Resim
Hotel Imperio Dış Mekan
Hotel Imperio Dış Mekan
Hotel Imperio Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Imperio
Avenida dos Heróis Nacionais n1 , Bissau

Hotel Imperio misafirlere Bissau merkezinde, Başkanlık Sarayı yakınında ve Fransız Kültür Merkezi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bisav Velho ile 0,5 mi (0,8 km) ve Fortaleza d'Amura ile 0,7 mi (1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Classic Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x