Le Naview @Prasingh

Kuzey Tayland, Sri Phum
Le Naview @Prasingh Öne Çıkan Resim
Le Naview @Prasingh Dış Mekan
Le Naview @Prasingh Dış Mekan
Le Naview @Prasingh Dış Mekan
Le Naview @Prasingh Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Le Naview @Prasingh
12 Samlan Rd, Tambon Prasingh Muang Kuzey Tayland, Sri Phum

Le Naview @Prasingh misafirlere Chiang Mai (Eski Şehir Merkezi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Wat Phra Singh ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,6 mi (1 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior King - First Floor
Superior
Superior Twin - First Floor
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe King Bed
Room
Junior Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Stüdyo
Room
Connecting Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x