Namton Boutique Hotel

Sri Phum
Namton Boutique Hotel Genel
Namton Boutique Hotel Genel
Namton Boutique Hotel Genel
Namton Boutique Hotel Genel
Namton Boutique Hotel Genel
Image More +49 fotoğraf
Namton Boutique Hotel
18 Samlarn Road Phra Sing , Sri Phum

Namton Boutique Hotel size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Wat Phra Singh ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,6 mi (1 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Namton misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Namton Deluxe
Room
Namton Deluxe with bathtub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x