Nine Smiths Hotel Chiang Mai

Sri Phum
Nine Smiths Hotel Chiang Mai Genel
Nine Smiths Hotel Chiang Mai Genel
Nine Smiths Hotel Chiang Mai Genel
Nine Smiths Hotel Chiang Mai Öne Çıkan Resim
Nine Smiths Hotel Chiang Mai Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Nine Smiths Hotel Chiang Mai
1 SamLan Road, Pha Singh , Sri Phum

Nine Smiths Hotel Chiang Mai konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Wat Phra Singh yakınında ve Wat Chedi Luang ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ile 0,8 km (0,5 mil) ve Tha Pae Sokak Pazarı ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Nine Smiths Hotel Chiang Mai misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x