Lavender Angkor Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Lavender Angkor Boutique Genel
Lavender Angkor Boutique Genel
Lavender Angkor Boutique Öne Çıkan Resim
Lavender Angkor Boutique Dış Mekan
Lavender Angkor Boutique Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Lavender Angkor Boutique
Oum Khun Street, Phum Mondul ll Sangkat Svay , Dangkoum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Lavender Angkor Boutique misafirlere Siem Reap (Taphul Köyü Bölgesi) bölgesinde, Angkor Wat ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,8 km) ve Heritage Walk Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x