De Sonyn Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
De Sonyn Boutique Genel
De Sonyn Boutique Genel
De Sonyn Boutique Genel
De Sonyn Boutique Genel
De Sonyn Boutique Öne Çıkan Resim
Image More +65 fotoğraf
De Sonyn Boutique
Taphul Street, Khum Svay Dongkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

De Sonyn Boutique size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,9 km) ve Heritage Walk Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin Kamboçya mutfağı alanında uzman restoranı Doung Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Free Pick Up)
Family
Family Oda, Şehir Manzaralı (Deluxe - Free Pick Up )
Deluxe
Deluxe Süit, Havuz Manzaralı (Family - Free Pick Up )
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Free Pick Up)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x