Heart Language Angkor Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Heart Language Angkor Hotel Genel
Heart Language Angkor Hotel Genel
Heart Language Angkor Hotel Genel
Heart Language Angkor Hotel Genel
Heart Language Angkor Hotel Genel
Image More +63 fotoğraf
Heart Language Angkor Hotel
Road Taphul, Taphul VIllage Svay Dangkum Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Heart Language Angkor Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,9 km) ve Heritage Walk Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Heart Language Restaurant ideal; hostelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

39 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (1 Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x