La Résidence d'Ankerana

Analamanga, Antananarivo
La Résidence d'Ankerana Genel
La Résidence d'Ankerana Öne Çıkan Resim
La Résidence d'Ankerana Dış Mekan
La Résidence d'Ankerana Dış Mekan
La Résidence d'Ankerana İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
La Résidence d'Ankerana
Ankerana 2201615 Analamanga, Antananarivo

Antananarivo bölgesindeki La Résidence d'Ankerana konaklamanızda, Başbakanlık Sarayı ve Rova ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Faravohitra Kilisesi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Avance Center ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Antananarivo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x