Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville

Analamanga, Antananarivo
Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville Genel
Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville Genel
Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville Öne Çıkan Resim
Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville Dış Mekan
Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville
Rue Rasoamiaramanana LOT IIA 78BIS B SOAVIMBAHOAKA Analamanga, Antananarivo

Joyau secret # Jardin # Piscine # prox centre ville misafirlere Antananarivo bölgesinde, havaalanı yakınında ve Faravohitra Kilisesi ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Is'Art Galerie ile 2,4 mi (3,9 km) ve Bağımsızlık Meydanı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere pilav pişirici ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x