Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire

Analamanga, Antananarivo
Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire Genel
Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire Genel
Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire Öne Çıkan Resim
Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire Dış Mekan
Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire
Lot IIO 74 Bis Anjanahary Analamanga, Antananarivo

Chambre D’Hôtes Durable Et Tourisme Solidaire misafirlere Antananarivo bölgesinde, tarihi bölgede, Faravohitra Kilisesi ile 1,8 mi (3 km) mesafede ve Avance Center ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Is'Art Galerie ile 4,2 mi (6,8 km) ve Bağımsızlık Meydanı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada mikrodalga fırın ve DVD oynatıcı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-cm LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere genel oturma odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (RINDRA)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (NOFY)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (VINA)
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (VALISOA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x