La Marina Resort

Gromlongo
La Marina Resort Genel
La Marina Resort Genel
La Marina Resort Genel
La Marina Resort Genel
La Marina Resort Genel
Image More +41 fotoğraf
La Marina Resort
Via Don Aniceto Bonanomi 283 , Gromlongo

Pontida bölgesindeki La Marina Resort misafirlere kırsal bölgede, Aziz James Manastırı ve Chiesa di San Giorgio in Lemine ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Leolandia ile 16,5 mi (26,5 km) ve Golf Club Bergamo ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Hosteria La Marina ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Pontida bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Süit, Balkon
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x