Hostello Adda

Villa d'Adda
Hostello Adda Genel
Hostello Adda Öne Çıkan Resim
Hostello Adda Dış Mekan
Hostello Adda İç Mekan
Hostello Adda İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hostello Adda
Via al Porto, 2 , Villa d'Adda

Villa d'Adda bölgesindeki Hostello Adda konaklamanızda Piscina Calusco d'Adda ve Sartirana Lake ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Autodromo Nazionale Monza ile 14,7 mi (23,6 km) ve Leolandia ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Villa d'Adda bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Ortak Banyo
Room
Family Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x