Hotel Ristorante da Giovanni

Carvico
Hotel Ristorante da Giovanni Genel
Hotel Ristorante da Giovanni Genel
Hotel Ristorante da Giovanni Genel
Hotel Ristorante da Giovanni Genel
Hotel Ristorante da Giovanni Genel
Image More +54 fotoğraf
Hotel Ristorante da Giovanni
Via Don Angelo Pedrinelli, 23 , Carvico

Carvico bölgesindeki Hotel Ristorante da Giovanni konaklamanızda, San Michele Köprüsü ve Piscina Calusco d'Adda ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Leolandia ile 8,6 mi (13,8 km) ve Autodromo Nazionale Monza ile 16 mi (25,7 km) mesafede.

Hotel Ristorante da Giovanni misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

45 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x