Hotel Borgo Brianteo

Ponte San Pietro
Hotel Borgo Brianteo Genel
Hotel Borgo Brianteo Genel
Hotel Borgo Brianteo Genel
Hotel Borgo Brianteo Genel
Hotel Borgo Brianteo Genel
Image More +116 fotoğraf
Hotel Borgo Brianteo
Via Armando Diaz, 25/a , Ponte San Pietro

Hotel Borgo Brianteo konaklamanızda Ponte San Pietro bölgesinde, Bergamo Üniversitesi ile 10,1 km (6,3 mi) ve Piazza Vecchia ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Duomo ile 12 km ve Basilica di Santa Maria Maggiore ile 16,4 km mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x