Kuptsov Dom

Central Federal District, Yaroslavl Tarihi Şehir Merkezi
Kuptsov Dom Öne Çıkan Resim
Kuptsov Dom Dış Mekan
Kuptsov Dom Dış Mekan
Kuptsov Dom İç Mekan
Kuptsov Dom İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Kuptsov Dom
Trefoleva Street 21 Central Federal District, Yaroslavl Tarihi Şehir Merkezi

Kuptsov Dom misafirlere Yaroslavl merkezinde, Kazan Manastırı ve Volkov Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The Feodor Volkov Drama Theatre ile 0,1 mi (0,2 km) ve Yaroslavl Belediye Binası ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Attic)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x