Alesha Popovich Dvor

Golden Ring (bölge), Yaroslavl Tarihi Şehir Merkezi
Alesha Popovich Dvor Genel
Alesha Popovich Dvor Genel
Alesha Popovich Dvor Öne Çıkan Resim
Alesha Popovich Dvor İç Mekan
Alesha Popovich Dvor Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Alesha Popovich Dvor
23/55 Pervomaiskaya Str Golden Ring (bölge), Yaroslavl Tarihi Şehir Merkezi

Alesha Popovich Dvor misafirlere Yaroslavl merkezinde, Volkov Tiyatrosu ve The Feodor Volkov Drama Theatre yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kazan Manastırı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Nikolai Nekrasov Heykeli ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Rus mutfağı alanında uzman olan LUKOMORYE Family Center yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 104 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Yaroslavl bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. kısıtlı kapasitede otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Traditional Süit, 1 Yatak Odası
Room
Exclusive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Attic)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x