ibis Yaroslavl Center

Central Federal District, Yaroslavl Tarihi Şehir Merkezi
ibis Yaroslavl Center Genel
ibis Yaroslavl Center Genel
ibis Yaroslavl Center Genel
ibis Yaroslavl Center Genel
ibis Yaroslavl Center Genel
Image More +46 fotoğraf
ibis Yaroslavl Center
Pervomaysky Pereulok 2a Central Federal District, Yaroslavl Tarihi Şehir Merkezi

Ibis Yaroslavl Center konaklamanızda Yaroslavl merkezinde, Yaroslavl Bölgesel Yönetimi ve Yaroslavl Belediye Binası ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Kazan Manastırı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Volkov Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Ibis Yaroslavl Center ibis Yaroslavl Center misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 177 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x