Komitas Avenue Guest House

Yerevan
Komitas Avenue Guest House Genel
Komitas Avenue Guest House Genel
Komitas Avenue Guest House Genel
Komitas Avenue Guest House Genel
Komitas Avenue Guest House Genel
Image More +73 fotoğraf
Komitas Avenue Guest House
51/1 Komitas Avenue , Yerevan

Komitas Avenue Guest House misafirlere Yerevan (Arabkir) bölgesinde, Rio Alışveriş Merkezi ve National Folk Art Museum of Armenia ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 3,8 mi (6,1 km) ve Mother Armenia ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler 5 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x