Bastille Hotel Yerevan

Yerevan
Bastille Hotel Yerevan Genel
Bastille Hotel Yerevan Öne Çıkan Resim
Bastille Hotel Yerevan Dış Mekan
Bastille Hotel Yerevan İç Mekan
Bastille Hotel Yerevan Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Bastille Hotel Yerevan
8/3 Hovsep Arghutian St , Yerevan

Bastille Hotel Yerevan misafirlere Yerevan (Arabkir) bölgesinde, Rio Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve National Folk Art Museum of Armenia ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 3,6 mi (5,8 km) ve Mother Armenia ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x